OFFICE OVERLAY (2016)

For this project we were tasked with space planning and the full interior fit-out of the communal areas of a Johannesburg-based corporate client. This included adding their corporate colour combinations, enhancing the lighting as well as designing the meeting pods and informal lounges. We transformed the canteen from a mass of four-seater tables to accommodating long communal tables with comfortable couches. We also brought in a lot of greenery and foliage in the form of indoor trees and green walls. It was the ideal corporate project as we warmed up an otherwise grey and uninspiring space.

mezza_kpmg1.jpg
mezza_kpmg5.jpg
mezza_kpmg2.jpg
mezza_kpmg9.jpg
mezza_kpmg6.jpg
mezza_kpmg8.jpg
mezza_kpmg7.jpg
mezza_kpmg11.jpg
mezza_kpmg14.jpg
mezza_kpmg4.jpg
mezza_kpmg15.jpg